Vårt Dagliga Bröd Juli - September 2018Under vår tid i London, ordnade en vän till min fru Marlene och mig ett besök till en trädgård på taket av en 35- våningars byggnad i Londons affärsdistrikt. Trädgården finns i en inglasad inhägnad, som är fylld med plantor, träd och blommor. Men utsikten från en höjd av c:a 150 m fångade vår uppmärksamhet och vi beundrade St Pauls Katedralen, the Tower och mer. Det vi såg av huvudstaden var hissnande, som gav oss en fantastisk upplevelse i perspektiv.


Vårt Dagliga Bröd Juli - September 2018Läs: Psalm 102:1-2, 18-28

"Ty han blickar ner från sin heliga höjd,...”
Psalm 102:20

Bibeln På Ett År:

Psaltaren 100-102
1 Korinthierbrevet 1

 

 


Under vår tid i London, ordnade en vän till min fru Marlene och mig ett besök till en trädgård på taket av en 35- våningars byggnad i Londons affärsdistrikt. Trädgården finns i en inglasad inhägnad, som är fylld med plantor, träd och blommor. Men utsikten från en höjd av c:a 150 m fångade vår uppmärksamhet och vi beundrade St Pauls Katedralen, the Tower och mer. Det vi såg av huvudstaden var hissnande, som gav oss en fantastisk upplevelse i perspektiv.

Vår Gud har ett fullkomligt perspektiv på allt som vi upplever . Psalmisten skrev, ”Ty han blickar ner från sin heliga höjd, HERREN skådar från himlen ner till jorden för att höra den fångnes klagan ”(Ps 102:19-20).

Som de lidande människorna beskrivs i Psalm 102, är vi ofta instängda i dagens kämpande och suckande med förtvivlan. Men Guds ser våra liv från början till slut. Vår Herre är aldrig överraskad av sådant, som kan förblinda oss. Vilken psalmisten förväntade sig. Hans fullkomliga perspektiv kommer leda till en fullkomlig räddning som befriar även dem ”...och befria dödens barn,” (20,27-28).

I svåra situationer, så kom ihåg: Vi kan inte veta vad som händer härnäst, men Herren vet det. Vi kan förtrösta på Honom med varje ögonblick, som sträcker sig framför oss. —Bill Crowder


Käre Fader. Ofta har jag en felaktig syn på saker och ting, men du vet vad som är bäst. Så hjälp mig att helt förlita mig på Dig.


ATT FOKUSERA PÅ KRISTUS GER RÄTT SYN PÅ ALLT.