Books3

30Principer-seGud har ordnat med det perfekta livsmönstret för att du ska kunna uppleva livet på allra bästa sätt genom de många principer som finns nedtecknade i Bibeln. Livet behöver inte alltid vara besvärligt eller en ständig kamp. Det kan vara ett spännande äventyr, men allt börjar när vi studerar Hans Ord. Det är där du lär dig om Honom, Hans vägar och Hans fantastiska plan för ditt liv.

Boken har skrivits för att leda, trösta, instruera och lära dig att leva ett segerrikt kristet liv. När du öppnar Hans Ord och börjar studera Guds underbara sanningar, får du hopp för framtiden och en ny inblick i Hans många löften och välsignelser. Varje kapitel tar dig genom Bibeln och kopplar ihop dig med Livets källa som leder dig till ett andefyllt, segerrikt liv som Gud skapat dig för.


Om författaren

CharlesStanley

Dr. Charles F. Stanley är senior pastor i First Baptist Church Atlanta USA, grundare till In Touch Ministries samt New York Times best-seller författare till över femtio böcker som sålts i över nio miljoner exemplar. Hans böcker visar på djup förståelse över människors behov samt manar till ett Kristus-centrerat, Bibliskt baserat praktiskt levnadssätt.

 

Du kan köpa denna bok på bl.a. följande ställen:

www.semnos.com

www.nyamusik.se

Du hittar även boken hos välsorterade Kristna bokhandlare.

Share |