Vårt Dagliga Bröd Juli - September 2018Läs: Psalm 121
"Herren skall bevara din utgång och din ingång från nu och till evig tid."

Psalm 1 21:8

Bibeln På Ett År:

Job 25-27
Apostlagärningarna 12

 

 


I min perfekta värld…. Ska glassen vara gratis, karamellklubbor ska finnas överallt och himlen är hela tiden blå med bara några vita moln med intressanta formationer” Sedan tog hennes berättelse en allvarlig vändning. I den världen fortsatte hon, ”Ingen ska komma hem till dåliga nyheter. Och ingen ska behöva vara den som medlar dem.”

Ingen ska komma hem till dåliga nyheter. Är det inte underbart? Dessa ord pekar tydligt på det trygga hopp vi har i Jesus. Han ”gör allting nytt” som helar och förändrar vår värld (Uppenbarelseboken 21:5)

Paradiset är en plats av ”Inte mer” som inte mer ondska, inte mer död, inte mer sorg, inte mer smärta och inte mer tårar (v.4) Det är en plats med perfekt relation med Gud, där hans kärlek har försonat oss och tagit till sig alla frälsta till Sitt eget. (v.3). Vilken underbar glädje som väntar på oss!

Vi kan njuta av som en försmak på den perfekta verkligheten här och nu. När vi dagligen söker hans gemenskap med Gud , vi kan då erfara glädjen av Hans närvaro (Kolloserbrevet 1:1213) Och när vi kämpar emot synd, så erfar vi delvis segern att vi är i Kristus (2:13-15), den Enda som fullt ut har segrat över synden och döden. —Poh Fang Chia


Herre tack för att Du gör allting nytt. Hjälp oss att leva i det hopp vi har i Kristus ,att leva med dig, rena och oskyldiga, i en ny värld i Din närvaro.


GUDS PERFEKTA VÄRLD ÄR TILL FÖR ALLA SOM TROR PÅ JESUS.