Vårt Dagliga Bröd Juli - September 2018Läs: Psalm 121
"Herren skall bevara din utgång och din ingång från nu och till evig tid."
Psalm 1 21:8

Bibeln På Ett År:

Job 25-27
Apostlagärningarna 12

 

 


När min son Xavier var två år gammal, rusade han emellan diskar och hyllor i en liten skoaffär Han gömde sig bakom staplar av skokartonger. Han skrattade när min man Allan sade ”Jag kan se dig” En stund senare, såg jag Allan som rusade genom gångarna och ropade på Xavier. Vi sprang till affärens framsida Vårt barn som skrattade när han sprang fram mot den öppna entrén till den trafikerade gatan utanför. Inom ett par sekunder hade Allan fångat in honom. Vi kramades och vi tackade flämtande Gud och kysste vårt barns knubbiga kinder.

Året innan jag blev gravid med Xavier, förlorade vi vårt första barn i graviditeten.

När Gud välsignade oss med en son, blev jag en försiktig förälder. Vår erfarenhet i skoaffären visade på att jag alltid ville se och skydda vårt barn. Men jag upptäckte en trygghet som jag hade fått genom att få hjälp från Gud när jag kämpade med oro och rädsla.

Vår Himmelske Fader släpper aldrig taget om att se efter sina barn. Vi kan inte förutse svårigheter som hjärtesorger och förluster. Men vi kan leva med en tillitsfull tro som vilar på en allomstädes Hjälpare och Beskyddare som vakar över våra liv.

Vi får räkna med dagar då vi känner oss vilsna och hjälplösa. Vi kan också känna oss maktlösa när vi inte kan skydda våra kära Men vi kan lita på vår allvetande Gud som aldrig förlorar sikten på oss, vi som är hans kära och älskade barn. —Xochitl Dixon


Tack för att Du alltid vakar över oss och våra nära o kära.


GUD HÅLLER ALLTID KONTROLL ÖVER SINA BARN.